25.11.2019 - 01.12.2019

Liturgický kalendár

sobota Sv. Ondreja, apoštola
nedeľa 1.Adventná nedeľa

Úmysly sv. omší

utorok 18:00 + kňaza Petra, kostolníčky Olinku a Katarínu s manželom Deziderom
streda 18:00 + Vilma a Magdaléna
štvrtok 18:00 + Miroslav, Marta a Ján
piatok 18:00
sobota 18:00 + Emíliu. Poďakovanie za 83 r. života Leonarda a ZBP pre celú rodinu
Nedeľa 8:00 + Michal a Angela
9:30 + Ondrej
11:00 Za farníkov

Požehnávanie adventných vencov: v sobotu na večernej sv.omši a na všetkých nedeľných sv. omšiach budeme požehnávať vaše adventné vence, ktoré si pred sv. omšou poukladajte pod obetný stôl.

Nahlasovanie starých a chorých k vianočnej sv. spovedi: do nedele 8.12. nám nahláste vašich nevládnych k vianočnej sv. spovedi. Najlepšie po sv. omšiach v sakristii alebo na mojom telefóne. Prosím, aby sa nahlasovali naozaj takí, ktorí sú skutočne nevládni, aby títo chorí mohli aspoň občas mať možnosť rozprávať sa s kňazom a prijať sviatosti.

Katarínska zábava: Prosíme o podporu farskej katarínskej zábavy darovaním tomboly. Vopred ďakujeme.

Katrande: Ste slobodní a vo viere hľadáte životného partnera? Príďte sa zoznámiť na zoznamovací večer – speed dating katRande, ktorý sa uskutoční 26.novembra 2019 o 18 hod. v misijnom dome na Kalvárii v Nitre. V príjemnom prostredí sa môžete zoznámiť s novými ľuďmi, ktorí rovnako ako vy túžia vstúpiť do sviatostného manželstva. Viac informácií nájdete na plagátoch na výveske.

Taška sv. Vincenta: Milí priatelia a dobrodinci, v čase blížiaceho sa adventu Vás pozývame zapojiť sa do zbierky potravín „Taška sv. Vincenta“. Vďaka vašim darom budú mať rodiny v núdzi a mnohodetné rodiny štedrejšie Vianoce. Ak sa chcete aj vy do tohto podujatia zapojiť, môžete si u sestier vincentiek vyzdvihnúť tašku a následne priniesť svoj potravinový dar. Vaše dary potom budú odovzdané tým, o ktorých vieme, že ich potrebujú.

Zbierka: Dnes je jesenná zbierka na charitu a jej diela. Za vaše milodary vopred  PBZ a požehnaj vás.